http://dl.glitter-graphics.net/pub/493/493161yf8lagbcd9.gif
BLOGGER TEMPLATES AND MyYearBook Layouts »

Thursday, December 16, 2010

SAKITNYE ATI!!!!!

ni aku nk mrah sngt la....pntang la aku klau fb aku org masuk...nk msuk pun mntak la kbnaran...skitnnyeeeeeee ati ni....aku dk chat ngn abg angkat aku..tbe2 ade plak yg mnyampuk..uishh...plik lak aku...ade hackers ke??huhuhuh...yg x prcayenye..leh lak die chat skali..then nk maki2 abg anas....fuhhh!!!SABAR yeeeeeeeee....x sngke die wtcmni kt aku...ni yg wat aku lg x skeeeeee kt die..dah r ske mrah org maki2...AKU X SKE.....skrang hnye sbar je yg aku mmpu....klau fb dah deactivate..jgn la dk sbuk nk login fb org..THIS IS MY PRIVACYY!!!!!!!jgn smpai thap kesabarn ni dah xleh than dah..astaghfirullah........ tu la..bru aku ingat..org2 pnah kate..walaupun sedekat mne pun org tu ngn kte...kte jgn terlalu PERCAYE ngn die...ni la yg akn jadii...4 all those out there..i jus wanna say...DON'T trust anyone except yr family....kecewenye aku ngn skap DIA yg selame ini...aku respect yg termat sangat2...TAHNIAH!!!!

Ni dk mrah2 kt akula.....dlm chat!!!huhhhhhhhhhhhhhhh....ckp aku x appy kn die laa...adoyaiii..ape nk jd ni..kemarahn berleluasa dahh...saye nk enjoy dluu!!!..huh..MLM NI ADALAH MLM YG SNGT BUROOKKKK!!!!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
::segala coretan di atas adalah hak milik EINA ADNAN::