http://dl.glitter-graphics.net/pub/493/493161yf8lagbcd9.gif
BLOGGER TEMPLATES AND MyYearBook Layouts »

Thursday, July 7, 2011

"Jom Join Giveaway Gadis Desa"


hai korang!!:)...arini ina nk join satu lg contest tau...hahaha..msti rmai yg ckp..keje join contest je minah ni...(ape ina kisah??)..hhehhe....dah org nk bg gift free...ape tggu lg kn2??hehehe..actually ina join contest ni..4 experience...mne thu nnti2 ina plak yang wat contest GA ni....heheh(berangan je)...k..klau korg nk join jgk..KLIK SINI..k..ni banner die


syarat2nye:


  1. Buat entri khas bertajuk : "Jom Join Giveaway Gadis Desa"
  2. Nak follow or tak terpulang, tapi pastikan anda sentiasa update dengan sebarang perubahan GA nanti kalau-kalau ada penambahan penaja hadiah.
  3. Letak banner GA ni dalam entri dan linkkan ke entri ni.
  4. Sila LIKE page penaja hadiah *wajib iaitu :
    1. Kraf Cinta
    2. Sweet Home Boutique
  5. Tag 2 orang rakan anda untuk join GA ni, pastikan mereka tahu.
  6. Dah siap tinggalkan URL entri anda kat ruangan komen ni.

Tarikh TUTUP GA ni ialah pada 31 Julai 2011 jam 11.59PM.
nak thu hadiahnye..KLIK SINI

ina nak tag:

v
v
v
DONE!!:)



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
::segala coretan di atas adalah hak milik EINA ADNAN::