http://dl.glitter-graphics.net/pub/493/493161yf8lagbcd9.gif
BLOGGER TEMPLATES AND MyYearBook Layouts »

Saturday, May 26, 2012

hai JODOH:)

assalamualaikum semuaaa:)

haiii berjumpa lg kita di hari yg sama dn diwaktu yg sama..brrrr..apa aku merepek ni...ok..post kali ni nk ckp psal jodoh..JODOH..JODOH..N JODOH..kdang2 bleh muak oooo ble dngar psal jdoh ni..tp apekn daya..dia sebhagian dri idup kte(amboiii..ayat..nk gud2 je)huhu..dalam smggu dua ni..nak2 plak msim cuti skolah ni...rmai benar yg wat knduri kwin..xpela...dh diorg dh ade JODOH...:)

OK..jom lompat psal JODOH ina..:)..hahaha..sblum2 ni..rmai la LELAKI yg ina mula kenal di laman SOSIAL...:)..first2 ok la relationship tu..tp last2 msti akn berakhir...xpe2..sy msih muda lg..TAPI ina slalu pkir psal jdoh ina..adekah ina akn jumpa si dia pada pndngn pertama(yg mcm  org dulu2 slalu ckp tu)..or jdoh ina dtg dri aturan keluarga..sbnarnya impian ina nk jumpe JODOH ina depan2 mata ina sendiri..xnak dlm lman SOSIAL yg mcm dlu dah...im growing up..rse mcm dh tbe mse untuk cri jdoh je..nnti dh abih blaja kang..ble dh kje...semue dh kwin la..semue dh berpunya la...ABIH SAYA NK LETAK KT MANA????heee....

ina ada satu soalan..selalunya JODOH yg dtg kt kte ke????or kite yg kne cri JODOH tu????bleh jwap x?:)
whatever it is..ina hrap..one day..ONE guy will come to me..n proposed me as his wife(waahhhh!!!!!)
ina xksah pun guy tu yg mcm mna...but dia msti percaya pada ina n my fmly...insyaallah..pade sesiapa yg dh dpt JODOH tu..tahniah korg:)hope hbungan korg akn berkekalan...amin...bye2




Tuesday, May 8, 2012

astaghfirullah

assalamualaikum..hai semua:)

  setiap org pasti ada masalah sendiri..bnyak jenis masalah yg ada dlm dunia ni..termsuk la msalah keluarga..masalah duit n others..bila kita ada masalh msti kita akan tertanya2..bila masalh ni akan abis..bila msalh ni akn selesai..kita sentiasa berhrap agar masalh kita dapat selesai dngan elok..tapi kita selalu lupa beristighfar padaNya agar masalah kita dikurangkan..kita menangis sebab masalah kita yg banyak..tapi kita xmenangis pada Allah...insyaallah masalah kita dikurangkan..hanya pada Allah kita merayu..merintih..mengadu semua masalh yg kita ada..pasti ada jalan dripadaNya..

bersama-samalah kita beristighfar:)
ni hadiah ina bagi kt korg..enjoy k..





Monday, May 7, 2012

selamanya:)

Assalamualaikum.hai..slmat mlm semua..entry kali ni..psal selamanya...apa yg ptut selamanya???kasih kita kepada ALLAH..msti selamanya..kasih kita pada keluarga mesti selamanya..kasih kita pada sahabat mesti selamanya..dan kasih kita pada pasangan hidup kita...juga msti selamanya:)
 Alhamdulillah...sekarg ina rasa kasih yg akn dtg pada ina(amboiiii)..hahaha..pada awak..ina mmg suke tgk muka awak msa first time ina tgk awk..awk manis:)..even kita jrang text or else..tp ina rasa awk ade ngn ina..
  Perasaan ina ni hanya ada pada seorg lelaki yg manis..yg pemalu..:)terima kasih awk sbb dtg dlm hidup ina..awk mungkin x tau perasaan ina pada awk..tp xpe..mgkin satu ari nnti..u will know it:)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
::segala coretan di atas adalah hak milik EINA ADNAN::