http://dl.glitter-graphics.net/pub/493/493161yf8lagbcd9.gif
BLOGGER TEMPLATES AND MyYearBook Layouts »

Saturday, May 26, 2012

hai JODOH:)

assalamualaikum semuaaa:)

haiii berjumpa lg kita di hari yg sama dn diwaktu yg sama..brrrr..apa aku merepek ni...ok..post kali ni nk ckp psal jodoh..JODOH..JODOH..N JODOH..kdang2 bleh muak oooo ble dngar psal jdoh ni..tp apekn daya..dia sebhagian dri idup kte(amboiii..ayat..nk gud2 je)huhu..dalam smggu dua ni..nak2 plak msim cuti skolah ni...rmai benar yg wat knduri kwin..xpela...dh diorg dh ade JODOH...:)

OK..jom lompat psal JODOH ina..:)..hahaha..sblum2 ni..rmai la LELAKI yg ina mula kenal di laman SOSIAL...:)..first2 ok la relationship tu..tp last2 msti akn berakhir...xpe2..sy msih muda lg..TAPI ina slalu pkir psal jdoh ina..adekah ina akn jumpa si dia pada pndngn pertama(yg mcm  org dulu2 slalu ckp tu)..or jdoh ina dtg dri aturan keluarga..sbnarnya impian ina nk jumpe JODOH ina depan2 mata ina sendiri..xnak dlm lman SOSIAL yg mcm dlu dah...im growing up..rse mcm dh tbe mse untuk cri jdoh je..nnti dh abih blaja kang..ble dh kje...semue dh kwin la..semue dh berpunya la...ABIH SAYA NK LETAK KT MANA????heee....

ina ada satu soalan..selalunya JODOH yg dtg kt kte ke????or kite yg kne cri JODOH tu????bleh jwap x?:)
whatever it is..ina hrap..one day..ONE guy will come to me..n proposed me as his wife(waahhhh!!!!!)
ina xksah pun guy tu yg mcm mna...but dia msti percaya pada ina n my fmly...insyaallah..pade sesiapa yg dh dpt JODOH tu..tahniah korg:)hope hbungan korg akn berkekalan...amin...bye2




0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
::segala coretan di atas adalah hak milik EINA ADNAN::